23000 Euro

Volvo P1800 E Cluj-Napoca

  De vanzare

Minunat Volvo P 1800 E ,1970 oferit în stare excelentă. E indică un motor cu injecție electronică, transmisie cu 4 trepte cu overdrive și frâne cu disc complete. Mașina a fost întotdeauna foarte bine ținută și întreținută. Șasiul este în stare perfectă, fără semne de rugină.

Interiorul este reprezentat de tapițerie din piele neagră, covoare maro și un tablou de bord încântător din aluminiu. Detaliile cromate sunt foarte fine la fel ca roțile originale din aluminiu.
Această mașină are o manevrabilitate superbă, cu un motor cu funcționare lină și transmisie impecabilă (overdrive). Toate funcționează așa cum ar trebui. Acesta este un P 1800 E cu aspect superb, de calitate superioară!

Liniile ei rafinate au fost expuse și pe micile ecrane, reflectoarele au urmărit-o în serialul TV ''Sfântul'' produs din octombrie 1962 până în februarie 1969 de televiziunea britanică după scenariul lui Leslie Charteris. Rolul principal al detectivului "Simon Templar" este jucat de actorul Roger Moore. Serialul a fost transmis in anii 1968-1969 și pe postul de televiziune din România.

Vândut de C&C Classic Car Collection (Revolution 5C)

Pagini :
https://www.facebook.com/revolution5C

 Data publicarii:

Ianuarie 4, 2021

 Data modificarii:

Ianuarie 14, 2021

 Judet:

Cluj

 Oras:

Cluj-Napoca

 Vizualizari

1731Detalii

Volvo
Altul
1970
2000

Informatii utile

  • Evitati sa platiti prin PayPal
  • Nu platiti folosind Western Union, Moneygram sau alte servicii de plata anonime
  • Nu acceptati cecuri din afara tarii
  • Aces site nu este niciodata implicat in nici un tip de tranzactie si nu gestioneaza plati, transferuri, garantii de tranzactionare, servicii de depozitare si nu ofera nici un tip de protectie cumparatorului sau certificare a vanzatorului.

 Utilizator

 Telefon.: 0754262614

Contacteaza vanzatorul