6500 Euro

Renault 12 Renault 12 TS Confort 1977 Spania 32000km Originala Impecabila Piatra-Neamt

  De vanzare

*Pentru filmulete (4 filme cu masina, motor si dedesubt) accesati Link de Youtube:
https://youtu.be/MRwdUlBKOxY

**Pentru vizualizarea tuturor celor 100 poze, accesati Albumul Foto de pe pagina noastra de Facebook din Link-ul:
https://www.facebook.com/717998418376630/posts/1836536013189526/

***Posibilitate achiziție în rate fixe prin TBI Creditare începând de la 794Lei/lună.

--> Renault 12 TS Spania, stare originala, 32.000km originali, fara rugina, conditie excelenta, motorizare 1400cmc, putere 65CP. Masina a avut 2 proprietari in ultimii 44 de ani. S-au inlocuit filtrele, uleiul, lichidele. S-au reconditionat la atelierul nostru: timoneria, schimbatorul de viteze si sistemul de racire. Masina nu prezinta rugina, are interior in conditie excelenta si originala (mochete, scaune, fete usi, bord, ceasuri), este originala si partea de deasupra de pe plafon si se afla chiar in conditie excelelnta (Vedeti detaliile pozelor de pe pagina noastra de FB). Sunt originale si chederele, luneta si parbrizul. Conditia masinii este impresionanta avand in vedere cei 44 de ani. A fost revopsita la un moment dat, cu ani in urma, din ce se poate observa. Are locuri izolate cu rugina de suprafata, in special la partea inferioara a 2 portiere (se poate observa in Albumul masinii de pe pagina de Facebook). Este un model deosebit, pe langa faptul ca este un Renault 12 si calitatea materialelor si a detaliilor vorbeste de la sine. Recomandam vizionarea masinii la locatia noastra din Piatra Neamt. Se vinde pentru 35.000Lei, factura fiscala. Posibilitate rate fixe prin TBI Creditare.

***Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie la 0744123047. Inclusiv pe whatsup va pot trimite peste 100 de poze clarificatoare si 4 filmulete cu masina, motor, interior si dedesubt.
La Piatra Neamt va punem la dispozitie infrastructura necesara verificarii complete a masinii.

**Știm că pentru foarte mulți domni este greu de înțeles că prețurile la Auto.Velsigur.ro sunt fixe și nu se negociază. Vă prezentăm mașinile cât mai transparent, expunem tot ceea ce constatam la inspecțiile tehnice, punem la dispoziție tot istoricul mașinii, emitem factură fiscală cu toate detaliile prezentate (și răspundem pentru ele), vă punem la dispoziție toată infrastructura necesară verificării/inspectării mașinilor noastre(elevator, canal auto iluminat, coleg pe mecanică electrică)...în altă ordine de idei suntem corecți, transparenți și așteptăm același lucru din partea partenerilor noștri. Ne adresăm acelor domni care vor să cumpere o mașină reală/corectă la prețul corect. Din această cauză, calculele noastre sunt foarte bine făcute și nu este loc de negociere. Multumim pentru înțelegere.
Cu stimă,
Vlad Velicu

 Data publicarii:

Mai 11, 2021

 Judet:

Neamt

 Oras:

Piatra-Neamt

 Vizualizari

1155Detalii

Renault
12
1977
1400

Informatii utile

  • Evitati sa platiti prin PayPal
  • Nu platiti folosind Western Union, Moneygram sau alte servicii de plata anonime
  • Nu acceptati cecuri din afara tarii
  • Aces site nu este niciodata implicat in nici un tip de tranzactie si nu gestioneaza plati, transferuri, garantii de tranzactionare, servicii de depozitare si nu ofera nici un tip de protectie cumparatorului sau certificare a vanzatorului.

 Utilizator

 Telefon.: 0744123047

Contacteaza vanzatorul