8900 Euro

Opel Gt 1100 Raritate

  De vanzare

Opel Gt 1969,extrem de rara ,unul din primele modele de Opel Gt fabricate si ansamblate manual! Opelul Gt a fost produs in in 103.463 de exemplare,din acestea numai 3.463 au fost produse cu motorizarea de 1100 cc,in momentul de fata in baza de date Opel mai existand doar 60 de examplare!acesta fiind singurul exemplar scos la vanzare!masina a fost restaurata in proportie de 70% tinichigerie,interior, evacuare etc! Multe piese noi originale ! Mai necesita cateva interventii la motor ,acceleratie si vopsire!
Multe piese inca nu au fost montate din lipsa de timp! Pretul cerut este sub pretul investitiei actuale !cota acestei masini este de peste 20.000 euro cu aceasta motorizare!
Pentru mai multe detalii despre raritatea acestui model accesati linkuriile de mai jos
Masina se vinde cu evacuare completa originala noua consola noua originala) contact nou + cheie coloana volan noua pompa apa noua ,pompa benzina electrica Hueco,filtru aer filtru benzina filtru ulei etc! Majoritatea nefiind inca montate pe masina din lipsa de timp!
Prefer sa fiu contactat prin mesaje
Accept unele schimburi cu masini de epoca restaurate sau auto model nou de aceiasi valoare !

Avand in vedere raritatea masinii si fiind singurul 1100 scos la vanzare la nivel international nu sunt dispus la mari negocieri!
Pentru mai multe poze si detalii tri.iteti un mesaj site-ul imi permite doar 8 poze

http://www.opelclub.com/html/what_year_is_it_.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Opel_GT

 Data publicarii:

Martie 13, 2018

 Judet:

Bucuresti

 Vizualizari

6349Detalii

Opel
Altul
1969
1100

Informatii utile

  • Evitati sa platiti prin PayPal
  • Nu platiti folosind Western Union, Moneygram sau alte servicii de plata anonime
  • Nu acceptati cecuri din afara tarii
  • Aces site nu este niciodata implicat in nici un tip de tranzactie si nu gestioneaza plati, transferuri, garantii de tranzactionare, servicii de depozitare si nu ofera nici un tip de protectie cumparatorului sau certificare a vanzatorului.

Luciano

Contacteaza vanzatorul

Anuntul a expirat. Nu puteti contacta vanzatorul.