32000 Euro

Humvee Cluj-Napoca

  De vanzare

Este o familie de camioane ușoare, cu tracțiune integrală, camioane militare și vehicule utilitare produse de AM General.
Utilizat în principal de armata Statelor Unite, este folosit și de numeroase alte țări și organizații și chiar în adaptări civile.
Humvee a văzut o utilizare pe scară largă în războiul din Golf din 1991, unde a navigat pe terenul deșert perfid; această utilizare a ajutat la inspirarea versiunilor civile Hummer.

Această mică descriere defapt aduce în fața dumneavoastră un colos, un gigant care a avut multe de demonstrat și spus pe câmpurile de luptă servindu-și țara și camarazii, reușind să învingă terenuri și situații de neatins până la apariția lui.

La exterior mașina se bucură de vopsea de culoare originala (ARMY) camuflaj kaki, prelatele care învelesc acest bestie se prezinta bine atât tehnic cât și estetic, iar interiorul este reprezentat de originalitatea și simplitatea producătorului.

Humvee M998 (ex militar) are 4 locuri prevăzute cu centuri de siguranță.
Motorul din 1987 diesel V8 de 6,2 L în cutie de viteze automată TH350 cu 3 trepte.

Imatriculată : Da (Mașină ISTORICĂ)

Test rutier posibil cu programare!Vândut de : C&C Classic Car Collection
Pagini : https://www.facebook.com/revolution5C

 Data publicarii:

Ianuarie 5, 2021

 Data modificarii:

Ianuarie 5, 2021

 Judet:

Cluj

 Oras:

Cluj-Napoca

 Vizualizari

1948Detalii

1987
6217

Informatii utile

  • Evitati sa platiti prin PayPal
  • Nu platiti folosind Western Union, Moneygram sau alte servicii de plata anonime
  • Nu acceptati cecuri din afara tarii
  • Aces site nu este niciodata implicat in nici un tip de tranzactie si nu gestioneaza plati, transferuri, garantii de tranzactionare, servicii de depozitare si nu ofera nici un tip de protectie cumparatorului sau certificare a vanzatorului.

 Utilizator

 Telefon.: 0754262614

Contacteaza vanzatorul